Lleida
Orfeó Lleidatà (Espai Orfeó)
Carrer Sant Martí 60

Programa
2/4 de 10 del matí Recepció i benvinguda
10:00 h Ruptura o continuïtat del model actual
Conversa moderada per Ferran Casas i Manresa, subdirector de Nació Digital
- Aigua i agricultura dues realitats convergents
A càrrec d'Antoni Palau Nadal, doctor en Ciències Biotecnològiques i professor de la Universitat de Lleida
- La valorització dels recursos a partir dels excedents agraris i ramaders i com a motor dinamitzador de les economies rurals
A càrrec de Teresa Botargues Giron, assessora en Transformació Econòmica de la Diputació de Lleida.
- Sostenibilitat i canvi generacional, equitat de gènere
A càrrec de Marta Quintana Medina, advocada, especialitzada en dret alimentari i propietària.
2/4 de 12 del matí Pausa cafè
12:00 h Garantir l'alimentació: Nous hàbits, nova forma de gestió
Conversa moderada per Oriol Berenguer Piñol, advocat especialista en Dret Alimentari i soci fundador de RECOOP
- Com garantim l'alimentació
A càrrec de Josep Ramon Sainz de la Maza Benet, enginyer agrònom, formador i assessor en agroecologia. Fundador de Geaorganica.
- Canvi dels patrons alimentaris, com abastim la creixent demanda d'aliments
A càrrec de Joan Gòdia Tresanchez, director general d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Innovació agroalimentària
A càrrec de Victor Falguera Pascual, doctor en Ciència i Tecnologia Agrària i Alimentària, doctor en Enginyeria i Tecnologies Avançades, consultor i professor.
Amb el suport de: Fundació Orfeó Lleidatà